Σκύρος: ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες-Το ντοκιμαντέρ-Ο Γιάννης Ευγενικός -Ο αγώνας που συνεχίζεται-Το μήνυμα στους Σκυριανούς

Από τη συμμετοχή μου στο εξαιρετικό ντοκιμαντέρ μικρού μήκους της Μαργαρίτας Καλούδη- Ίσαρη σε συνεργασία με την Salomé Nuñez του πανεπιστημίου SciencesPo στο Παρίσι, για το ζήτημα του αιολικού πάρκου στην Σκύρο, υποψήφιο για τον διαγωνισμό Prix Dominique Baudis 2023 (SciencesPo).
Θερμές ευχαριστίες στη Μαργαρίτα για την ευαισθητοποίηση στο φλέγον ζήτημα του αιολικού πάρκου και προβολή του νησιού μας στη Γαλλία


Ο αγώνας μας είναι σύμβολο ενότητας της κοινωνίας της Σκύρου. Σύμβολο αλληλεγγύης και συνεργασίας με περιβαλλοντικές οργανώσεις και φορείς. Σύμβολο φιλίας με ανθρώπους που δεν κατοικούν στη Σκύρο.
Είμαστε πάντα σε εγρήγορση να συνεχίσουμε με σφοδρότητα τον αγώνα αν χρειαστεί και να διατηρήσουμε τα αποτελέσματα του πολυετούς αγώνα της καθολικής αντίστασης. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
Είμαστε οι φύλακες του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος της Σκύρου, του τόπου που μας φιλοξενεί με τόση γενναιοδωρία.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!