Σκύρος – Ρεπορτάζ eviaonline: Δεν πέφτει καρφίτσα στο νησί – 100% η πληρότητα στα καταλύματα – Έξτρα δρομολόγια από τη Ναυτική εταιρία

Γεμάτα τα καντούνια του νησιού – 90% η πληρότητα στα πλοία – 100% στα καταλύματα – Extra δρομολόγια είχε προβλέψει η Ναυτική Εταιρία Σκύρου για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού – 20.000 έφτασαν στο νησί με πλοίο μόνο τον Ιούλιο.

Τη λίστα με τα 25 καλύτερα ελληνικά νησιά δημοσίευσε το National Geographic, τον Ιούνιο με το άρθρο να προτρέπει τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Φυσικά από το άρθρο δεν έλειπε και η Σκύρος σαν ένα νησί που δεν πρέπει να παραλείψουν να επισκεφθούν οι τουρίστες. 

Κυριολεκτικά δεν πέφτει καρφίτσα στο νησί, αφού ειδικά χθες και σήμερα Κυριακή όπου επικρατούν στο νησί ισχυροί άνεμοι, άδειασαν οι παραλίες και γέμισαν τα καντούνια, οι καφετέριες και τα καταστήματα εστίασης, όπως και τα εμπορικά, από τουρίστες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί.

Η εύρεση δωματίου, ειδικά την τελευταία στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς η πληρότητα στα διαθέσιμα καταλύματα αγγίζει το 100%. Οι περισσότεροι ελπίζουν σε κάποια ακύρωση, ώστε να μπορέσουν να περάσουν λίγες μέρες στο νησί.

Η καλύτερη χρονιά μετά το 2009

Το eviaonline επικοινώνησε με τον κ. Αγγελή Γενικό Διευθυντή της “Σκύρος Ναυτική Εταιρία” όπου και μας δήλωσε πως φέτος έχουν φροντίσει να προσθέσουν δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ενώ είναι η καλύτερη χρονιά μετά το 2009 όπου τότε ήταν χρονιά ορόσημο.

Η Ναυτική Εταιρία έχει αύξηση 15% σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές όσον αφορά τις κρατήσεις. Είχαμε προβλέψει αυτή την εξέλιξη και γι’ αυτό τον λόγο προσθέσαμε δρομολόγια στις ακτοπλοϊκές γραμμές. Ουσιαστικά έχουμε 8 δρομολόγια κάθε Παρασκευή – Σαββάτο – Κυριακή από Κύμη προς Σκύρο και από Σκύρο προς Κύμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τον Ιούλιο έφτασαν στο νησί περίπου 20.000 μόνο με το πλοίο.   
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!