Σκύρος: Το λιμάνι της Λιναριάς ψηφίστηκε και το 2023 ως το καλύτερο λιμάνι της Ελλάδας

Νέα αναγνώριση της υπεροχής του λιμένα της Σκύρου – και για το 2023 – αποτέλεσε το νέο ψήφισμα – αξιολόγηση των μελών του Πανελληνίου Σωματείου Ιδιοκτητών Ιστιοφόρων Somateio Pasidi ! Το λιμάνι της Σκύρου είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και το 2022 !!!
Η νέα αυτή διάκριση αντανακλά στην υψηλή ποιότητα υποδομών και παροχής υπηρεσιών του λιμένα της Σκύρου, διάκριση που προβάλλει το νησί και την υποδειγματική λειτουργία του λιμένα. Η περίπτωση του ΛΙΜΕΝΑΣ ΣΚΥΡΟΥ – SKYROS PORT της Σκύρου αποτελεί “case study” για τα αλλά λιμάνια και παραδειγματίζει την ναυτιλιακή κοινότητα με τις ορθές πρακτικές που εφαρμόζονται τόσο στο διαχειριστικό όσο και στο περιβαλλοντικό τομέα της λειτουργίας του!
Το βραβείο παρέλαβε ο επίτιμος πρόεδρος του Λ.Τ Σκύρου και Δήμαρχος Σκύρου Κυριάκος Αντωνόπουλος κατά την λαμπρή τελετή κοπής της πίτας του ΠΑΣΙΔΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤEΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΣΤΙΟΦΟΡΩΝ Σελίδα φίλων παιδί pasidi που έγινε στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης -ΠΟ.Ι.Α.Θ στο μικρολίμανο του Πειραιά.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!