Στήριξη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Κ.Υ Ιστιαίας, από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας, στηρίζει την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει κηρύξει το σωματείο Οικοδόμων στην Ιστιαία για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/11 έξω από το Κέντρο Υγείας στις 11:00 το πρωί

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 π.μ


“Το Σωματείο Οικοδόμων του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού ,καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη (Αύριο) 15 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. έξω από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας
“ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! “
Χαιρετιζουμε την αντίδραση των 5 ιατρών,για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας . Φτάνει πια!
Ως εδώ με την υποβάθμιση της υγείας μας!
Όλος ο λαός της περιοχής πρέπει να αναλάβει δράση.
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας στη Δημόσια Υγεία.
Καλούμε όλους τους φορείς ,τα σωματεία,τους συλλόγους ,το λαό της περιοχής ,να λάβουν απόφαση στήριξης και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας …”
Χαιρετιζουμε την ανακοίνωση του Σωματείου Οικοδόμων Ιστιαίας Αιδηψού που πρωτοστατεί στην αναβάθμιση της Υγείας στην περιοχή μας !
Να ακολουθήσουν μαζικά και άλλοι φορείς,σωματεία,και σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής από την περιοχή της Λίμνης και γενικότερα του Δήμου Μαντουδίου- Λιμνης- Αγίας Άννας μέχρι τα Βασιλικά …!
Και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι πρέπει να πρωτοστατήσουν !
Η Υγεία αφορά όλους τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας !
Όχι μόνο αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ιστιαιας Αιδηψού αλλά και μετατροπή του σε Περιφερειακό Νοσοκομείο !
Μόνο η Βόρεια Εύβοια δεν έχει και κινδυνεύει η ζωή όλων μας !
Αναγκαία και η λειτουργία στην Ιστιαία Ελικοδρομίου για αεροδιακομιδές καθώς και Πλωτού ασθενοφόρου για τα κοντινά Νοσοκομεία Λαμίας – Βόλου !
Αποτελεσματικό θα είναι όλοι οι φορείς,τα Σωματεία,οι Σύλλογοι και οι Πολίτες να κάνουν μια Συντονιστικη Επιτροπή για να αντιμετωπίζει οργανωμένα τα πρόβλημα Υγείας της παραγκωνισμενης και εγκαταλειμμένης περιοχής μας !
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!