Στην Εύβοια ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας

Δείτε τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαϊδίτης για το πραγματικό αυτό στολίδι που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους

Στην προχθεσινή επίσκεψη κλιμακίου της Διαχειριστικής μας Αρχής και της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας, είχαμε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να επισκεφθούμε το υπό ανέγερση νέο Μουσικό Σχολείο Χαλκίδας στην Νέα Αρτάκη, έργο προϋπολογισμού 7.285.000 ευρώ το οποίο εκτελείται από τον Δήμο Χαλκιδέων και χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας.


Το πραγματικό αυτό στολίδι αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, δίνοντας την δυνατότητα σε 300 μαθητές από τη μεθεπόμενη σχολική περίοδο να φοιτήσουν σε ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά συγκροτήματα της Χώρας, το οποίο μεταξύ άλλων θα φιλοξενεί και μια από τις μεγαλύτερες συναυλιακές αίθουσες της περιφέρειας μας χωρητικότητας 400 και πλέον θέσεων.


Ένα ακόμα από τα έργα εκείνα τα οποία αλλάζουν ριζικά τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας προς το καλύτερο, ένα ακόμα απτό παράδειγμα που αποδεικνύει το τεράστιο αποτύπωμα που έχει στην περιφέρεια μας ο υπερδιπλασιαμός του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2021-2027.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!