Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας “αποχαιρέτισαν” τον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη – Το τραγούδι που επέλεξαν

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη – Τον αποχαιρέτησαν με το τραγούδι “ήλιος θεός”


Ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης έχασε τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στην πλατεία Αττικής.


Στη Ριτσώνα έγινε σήμερα το μεσημέρι η αποτέφρωση του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή, από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στην πλατεία Αττικής.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης, τον αδικοχαμένο 35χρονο αστυνομικό ρεπόρτερ των Παραπολιτικών, με το site της εφημερίδας να σημειώνει ότι αμέσως μετά το τρισάγιο που τελέστηκε, ακούστηκε το τραγούδι “Ήλιος Θεός” του Βασίλη Σκουλά.

- Διαφήμιση -

Η διοίκηση του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους γονείς και στους συγγενείς του Αντώνη Χρυσουλάκη.


Ποιος ήταν ο Αντώνης Χρυσουλάκης
Ο Αντώνης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1988. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών φοιτώντας στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή.

Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα “reader.gr” και στην εφημερίδα “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ” ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός συντάκτης, στην εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” και την ιστοσελίδα “parapolitika.gr”.

Υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον ήταν πολλά, όμως, η μοίρα είχε άλλη γνώμη και έτσι αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του.

Πηγή: thetoc

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!