Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας το Επιμελητήριο Εύβοιας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε αυτή την πρωτοφανή δυσμενή συγκυρία για την Θεσσαλία, λόγω των απρόσμενα καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν όλη σχεδόν την περιφέρεια της, στέκεται αρωγός και συμπαρίσταται στους πλημμυροπαθείς.

Μεταξύ άλλων ο Φορέας ως μία ελάχιστη πρωτοβουλία έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης, προχώρησε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (μέσω χορηγίας του ΣΑΜΕΕ) στην αποστολή 32 παλετών εμφιαλωμένου νερού ́ ́ΔΙΡΦΥΣ ́ ́ , για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών του Νομού Μαγνησίας, ως αυτό ήταν και είναι το πρώτιστο είδος πρώτης ανάγκης.

Την αποστολή συνόδευσε, παραδίδοντας τα νερά στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αλληλοβοήθειας του Επιμελητηρίου (ΣΑΜΕΕ) και Μέλος του Δ.Σ. κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο χώρο μπροστά από το εργοστάσιο της πρώην Βαμβακουργίας στη Ν. Ιωνία, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κόσμου. Στη διανομή συνέδραμαν και τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!