Συνεργασία Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με ΕΚΠΑ και Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Τι ειπώθηκε στη συνάντηση

Στα πλαίσια της διασύνδεσης και συνεργασίας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Συγκρότημα Ευρίπου πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου κ. Ευαγγελίας Σακκή-Καραμούζη συνάντηση την Τετάρτη 24/4/2024 στην Αθήνα των Προέδρων του Τμήματος Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας του ΕΚΠΑ Συγκροτήματος Ευρίπου κ. Θεόδωρου Συριόπουλου και του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Σωτήριου Ντάλη.

Η συνάντηση εργασίας περιλάμβανε την ανταλλαγή απόψεων για την επιστημονική, ερευνητική και διδακτική συνέργεια των δύο Πανεπιστημιακών Τμημάτων και του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων σε θέματα γεωπολιτικής, οικονομίας, διεθνών σχέσεων και ασφάλειας των λιμένων και της ναυσιπλοΐας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
Η πρωτοβουλία και υποστήριξη του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και η συνεργασία του με τα δυο Πανεπιστημιακά Τμήματα σε σχέση με την παρακολούθηση των ευαίσθητων αυτών ζητημάτων και οι ενέργειες που θα αναληφθούν από κοινού θα διασφαλίσουν το υψηλό επίπεδο έρευνας, ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για θέματα Διασύνδεσης Δήμου και Συγκροτήματος Ευρίπου ΕΚΠΑ
Σακκή – Καραμούζη Ευαγγελία

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!