Τατιάνα Μπλάτνικ: Στο Καλλιμάρμαρο μαζί με την πρώην πεθερά της Άννα Μαρία – Η κοινή εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα -Δείτε εικόνες

Οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν μαζί στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

Η Τατιάνα Μπλάτνικ εμφανίστηκε στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο, μαζί με την Άννα Μαρία.

Η κοινή εμφάνιση με την πρώην πεθερά της έρχεται μία μόλις εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Νικόλαο.

tatiana-mplatnik__6_

Σε φωτογραφίες που κυλοφόρησαν, οι δύο γυναίκες φαίνονται να περπατούν χαμογελαστές δίπλα δίπλα. Στη συνέχεια, κάθισαν μαζί στα διαζώματα περιμένοντας την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας. 

- Διαφήμιση -
20240426175449_6Z3A6384
20240426175444_6Z3A6376
20240426175440_6Z3A6366

Υπενθυμίζεται πως μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ έβαλαν προ ημερών τέλος στον γάμο τους, όπως έκανε γνωστό, μέσω μιας λίτης ανακοίνωσης, η πρώην βασιλική οικογένεια, την περασμένη Παρασκευή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση ανέφερε:

«Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!