Χαλκίδα: Όλοι μαζί για τον Δημήτρη Δέδε-Το μήνυμα του προέδρου της Εστίασης Β. Ευθυμίου- θα παίξει και ο ίδιος σήμερα “απέναντι” στους παλαίμαχους της ΑΕΚ

Μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 16:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Βασιλικού. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα “Τάσος Γεωργιάδης” για τον Δημήτρη Δέδε. Μεγάλα ονόματα αθλητών της ΑΕΚ, πρόκειται να λάβουν μέρος στον αγώνα και “αντίπαλός” τους μέσα στο γήπεδο ο Πρόεδρος της Εστίασης Βασίλης Ευθυμίου.

“Σήμερα, συμμετέχω σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μας! Δεν χάνω την ευκαιρία να αναμετρηθώ με μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως ο Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Μανωλάς, Daniel Batista, Ηλίας Ατματζίδης, Λύσανδρος Γεωργαμλης, Χαρης Κοπιτσης, Τάκης Καραγκιοζόπουλος και άλλους αστέρες της μεγάλης τότε ΑΕΚ, όλοι μαζί για έναν σπουδαίο σκοπό.

Τα έσοδα θα στηρίξουν τον αγαπημένο μας φίλο Δημήτρη Δέδε στον αγώνα της ανάρρωσης του. Σήμερα, ζήστε μαζί μας αυτήν τη μαγική στιγμή αθλητισμού και ανθρωπιστικής προσφοράς. Σας περιμένω όλους εκεί!”

,Xορηγός Επικοινωνίας είναι το eviaonline.
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!