Χαλκίδα: Γιώργος Τσαπουρνιώτης προτείνει -Γιώργος Τσαπουρνιώτης πίνει (Ευβοιώτικα κρασιά) και εύχεται στην υγειά του… Γιώργου Τσαπουρνιώτη

Τσαπουρνιώτης κερνάει Τσαπουρνιώτης πίνει… Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαπουρνιώτη τον δήμαρχο που έπινε, ότι του έδινε ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης ο οινολόγος ο ξάδερφος.

Στη Χαλκίδα λοιπόν χθες το βράδυ ο ξάδερφος δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης μυήθηκε στον κόσμο του ευβοϊκού κρασιού, με «οδηγό» τον συνονόματό του οινολόγο-γευσιγνώστη και συνονόματο, πρώτο ξάδελφό του.


«Σε μια ξεχωριστή βραδιά ο αγαπημένος ξάδερφος, οινολόγος και γευσιγνώστης Γιώργος Τσαπουρνιώτης, μας μύησε στον κόσμο του Ευβοϊκού Κρασιού δίνοντας ελπίδα για το μέλλον! Η μεγάλη ποσότητα που διοχετεύεται στις αγορές του εξωτερικού είναι η μεγάλη διαφορά και οι ενέργειες του Γιώργου δίνουν κίνητρα στους επιχειρηματίες αλλά και σε νέους ανθρώπους για ένα καλύτερο αύριο! Γιώργο μας κάνεις υπερήφανους!» είπε μεταξύ των πολλών εγκωμιαστικών σχολίων ο δήμαρχος, για τον αγαπημένο του ξάδελφο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, για όσους έχουν γνωρίσει τον γευσιγνώστη Τσαπουρνιώτη, ξέρουν από πρώτο χέρι, ότι δεν ισχύει η λαϊκή ρήση “αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει…” Ισχύουν μέχρι κεραίας όσα είπε ο ξάδερφος δήμαρχος!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!