Χαλκίδα: Διαμαρτυρία για τα δεδουλευμένα τους στο ΙΕΚ Praxis πραγματοποίησε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Διαμαρτυρία στα κτίρια του ΙΕΚ Praxis στη Χαλκίδα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που οφείλει στους εργαζομένους εδώ και αρκετούς μήνες.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση που ακολουθεί ” Η εργοδοσία οφείλει δεδουλευμένα πολλών μηνών σε εκπαιδευτές και υποστηρικτικό προσωπικό που είτε έχουν ενεργές συμβάσεις είτε δούλευαν εκεί το προηγούμενο διάστημα”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ ΙΕΚ PRAXIS
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας απαιτεί την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων των συναδέλφων στα ΙΕΚ PRAXIS. Η εργοδοσία οφείλει δεδουλευμένα πολλών μηνών σε εκπαιδευτές και υποστηρικτικό προσωπικό που είτε έχουν ενεργές συμβάσεις είτε δούλευαν εκεί το προηγούμενο διάστημα.

- Διαφήμιση -


Η εργοδοσία το προηγούμενο διδακτικό έτος απασχολούσε πάνω από 35 εκπαιδευτές και προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης που στο σύνολό τους είναι απλήρωτοι. Η εργοδοσία το έχει σύστημα να μην καταβάλει δεδουλευμένες αποδοχές καθώς τα ίδια έκανε και στους συναδέλφους στο καφέ URBAN που επίσης έχει στην ιδιοκτησία της και οι οποίοι πληρώθηκαν μόνο μετά από παρέμβαση του
Σωματείου μας το περασμένο καλοκαίρι!


Η ιλουστρασιόν βιτρίνα της εργοδοσίας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους δεκάδες εργαζόμενους που βάζουν πλάτη με κάθε δυνατό τρόπο, προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους εκπαιδευόμενους ακόμα και με ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή. Την ίδια στιγμή είναι απλήρωτοι ενώ ακόμα και για το χρονικό διάστημα που έχουν πληρωθεί διαπίστωσαν ότι έχει ασφαλιστεί μόνο ένα μέρος της συμφωνηθείσας και καταβληθείσας αμοιβής!
Ως εδώ με την κοροϊδία!
Οι εργαζόμενοι δεν είναι μηχανήματα αυτόματων πωλητών ώστε να λειτουργούν κατά παραγγελία όποτε η εργοδοσία ευκαιρήσει να ρίξει κανένα ευρώ!
Έχει υποχρέωση να καταβάλει κάθε μήνα το σύνολο των συμφωνηθέντων αμοιβών στο σύνολο των εκπαιδευτών και του υποστηρικτικού προσωπικού.
◼ Απαιτούμε την άμεση εξόφληση του συνόλου των αμοιβών που οφείλει στους συναδέλφους είτε συνεχίζουν τη συνεργασία είτε όχι.
◼ Ζητάμε την άμεση παρέμβαση από την επιθεώρηση εργασίας ώστε να πληρωθούν οι συνάδελφοι.
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ – ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!