Χαλκίδα: Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Κλιματική Αλλαγή


Στο πλαίσιο των δράσεων του για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Κλιματική Αλλαγή, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο παλίρροια στη Χαλκίδα , η συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Χαλκίδας , με ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης ( τμήμα πολιτικών μηχανικών ) και εκλεκτού μέλους του συλλόγου ,κ. Νικόλαο Κωτσοβίνο με θέμα : Μύθοι και αλήθειες για τις ακραίες πλημμύρες:


Εφικτός ο προσδιορισμός των υπό κατάκλυση περιοχών και η πρόβλεψη της χρονικής εξέλιξης του βάθους νερού τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν.


Την πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Εύβοιας Αθανάσιος Ζεμπίλης , ο Κώστας Λάππας ,πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητήριου Εύβοιας , ο Δημήτρης Βαγιάννης , πρόεδρος του εμπορικού και βιομηχανικού συλλόγου Χαλκίδας , ο προπρόεδρος του Ροταριανού ομίλου Ν. Σμύρνης ,Ψυχίατρος κ. Οικονόμου Δημήτρης , ο δικηγόρος και επιχειρηματίας κ . Γεώργιος Σπύρου , πολλοί μηχανικοί και επιχειρηματίες της πόλης μας , και φυσικά τα εκλεκτά μέλη και οι φίλοι του ομίλου μας .


Κατα την ίδια βραδιά ,έγινε και η εισδοχή ενός νέου και εξαίρετου συμπολίτη μας , του Claudio De Pascale στον όμιλο μας .

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!