Χαλκίδα: Επιμορφωτικές συναντήσεις για τους νέους διαδραστικούς πίνακες από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών , στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς στο έργο τους , πραγματοποίησε επιμορφωτικές συναντήσεις στη χρήση των νέων διαδραστικών πινάκων που τοποθετήθηκαν στα σχολεία μας από το Ιούνιο και που κανένας φορέας του Υπουργείου δεν φρόντισε μέχρι τώρα να επιμορφώσει κανέναν εκπαιδευτικό.
Οι συναντήσεις -επιμορφώσεις πραγματοποιήθηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας με τη βοήθεια του συναδέλφου Νίκου Κυριάκου τον οποίο ευχαριστούμε για την άψογη υλοποίηση των συναντήσεων αυτών. Ευχαριστούμε και την Δ/ντρια του σχολείου κ. Φρατζεσκίδου Αγγελική για τη φιλοξενία και την παραχώρηση του διαδραστικού πίνακα για την επιμόρφωση. Τις επιμορφωτικές συναντήσεις αυτές τις παρακολούθησαν πάνω από 200 εκπαιδευτικοί , αριθμός που δηλώνει ξεκάθαρα το αμείωτο ενδιαφέρον των συναδέλφων για πραγματική ,ουσιαστική και δια ζώσης επιμόρφωση.
Η προσπάθεια του Συλλόγου θα συνεχιστεί για μια παιδεία που αξίζει στους μαθητές μας και για εκπαιδευτικούς που θα έχουν όλα τα μέσα να την υλοποιήσουν

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!