Χαλκίδα: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Πρόληψη του Καρκίνου

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας ,με το Ινστιτούτο Παπανικολάου, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον Δήμο Χαλκίδεων και τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, συμμετείχαμε σαν Νοσοκομείο στην πολύ σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για ενημέρωση του κοινού για την «Πρόληψη του καρκίνου» .

Παρόλο που η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα λογω της τραγωδίας του δυστυχήματος στα Τέμπη ,το Νοσοκομείο μας είναι πάντα αρωγός σε ανάλογες δράσεις που αφορούν την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη για θέματα Υγείας.

Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ινστιτούτου Παπανικολάου» που μας έδωσε την δυνατότητα της ενεργού συμμετοχής με ομιλίες ιατρών μας αλλά και με την διάδραση της διενέργειας τεστ ΠΑΠ παράλληλα με την εκδήλωση στο Νοσοκομείο μας.

Συγχαίρουμε θερμά τους φορείς διενέργειας της εκδήλωσης τους εξαίρετους ομιλητές και επιπλέον οπως ανέφερε και ο Διοικητής μας στην ομιλία του ,θέλουμε να συγχαρούμε το προσωπικό της Μαιευτικής -Γυναικολογικής κλινικής που υποστήριξε ενεργά αυτή την δράση σε ημέρες που δεν λειτουργεί το τακτικό ιατρείο.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!