Χαλκίδα: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στο κέντρο της πόλης για εργασίες

Ξεκινά το έργο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου – Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με ιδιοκτήτες καταστημάτων της οδού Περικλέους Σταύρου.


Συνάντηση με ιδιοκτήτες καταστημάτων στην οδό Περικλέους Σταύρου, πραγματοποίησε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, προκειμένου να τους ενημερώσει και να συζητήσουν σχετικά με το έργο αναβάθμισης οδών και πεζοδρομίων Χαλκίδας – Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall), το οποίο θα ξεκινήσει από τη συγκεκριμένη οδό.


Όπως ανέφερε η Δήμαρχος, το έργο περιλαμβάνει εργασίες αναβάθμισης των οδών, των πεζοδρομίων με πρόβλεψη για ΑμεΑ, του ηλεκτροφωτισμού, του πρασίνου και του αστικού εξοπλισμού σε οδούς του ευρύτερου εμπορικού κέντρου και θα ξεκινήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από την οδό Περικλέους Σταύρου, από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος έως και τη συμβολή της με την οδό Κακαρά και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου 1μιση μήνα.


Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής, ο ανάδοχος του έργου, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Βαγιάννης, η Ταμίας κ. Γεσθημανή Αναστασιάδου και το μέλος κ.Αντώνης Ζαούρης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Χαλκιδέων.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!