Χαλκίδα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καθηγητή Αντώνη Σκιά – Που θα τελεστεί η κηδεία

Ο αγαπητός συνταξιούχος καθηγητής άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης, 29/8 στην Χαλκίδα σε ηλικία 77 ετών, ύστερα από επιπλοκή της υγείας του, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

Ο Αντώνης Σκιάς διετέλεσε για πολλά χρόνια καθηγητής Φυσικής στο 1ο Λύκειο Χαλκίδας, ενώ υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός τόσο από την εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και από τους μαθητές του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι άνθρωποι που τον γνώριζαν στο eviaonline εκτός από καθηγητής, υπήρξε για τους μαθητές του στήριγμα, καθώς συμβούλευε και προστάτευε σαν δικά του παιδιά τους μαθητές του.

Τα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από μηνύματα μαθητών του και συναδέλφων του, κάνοντας λόγο για το ήθος, την ευπρέπεια, και την εντιμότητα του εκλιπόντος.

- Διαφήμιση -


Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό για την σύζυγό του Ρούλα, και τους δύο γιούς του, τον παθολόγο Γιάννη Σκια και τον οδοντίατρο Τάσο Σκια, καθώς και για τα 7 εγγόνια του.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 31/8 στις 1.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, όπου οικογένεια, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και μαθητές του, θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!