Χαλκίδα: Τι απαντά η δικηγόρος Ιφιγένεια Πίγκου στον Γιώργο Σπύρου

Τις προηγούμενες ημέρες δέχτηκα την προσωπική επίθεση του κ. Σπύρου Γεωργίου.
Ο ανωτέρω προσπάθησε να πλήξει εμένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο εκμεταλλευόμενος το βήμα που του δίνεται ως επικεφαλής παράταξης των δημοτικών εκλογών.
Μέχρι σήμερα τήρησα στάση θεατή σε όλο αυτον τον πόλεμο, πλην όμως επειδή η αγάπη και η στήριξη που έλαβα όλες αυτές τις ημέρες απο ανθρώπους που είτε με γνωρίζουν προσωπικα είτε όχι (που όμως μπορούν να αντιληφθούν το άδικο), ανεξαρτήτως με την παραταξη που στηρίζουν, ήταν τεράστια και πολύ τιμητική, αποφάσισα να εκθέσω την άποψη μου και τη θέση μου σε όλα αυτα, δημόσια, δεδομενου οτι με πολλούς δεν εχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω προσωπικά.
Ο κ. Σπύρου κατέθεσε μια παντελώς ψευδή και συκοφαντική αναφορα στο ΔΣΧ εναντίον μου, η οποία πέραν απο αναληθής είναι και παντελώς αόριστη, ενω από αυτή δεν μπορεί να προκύψει καμία παράτυπη δική μου συμπεριφορά.
Ο κ. Σπύρου επέλεξε να δημοσιοποιήσει παρανόμως την ανωτέρω αναφορά του σε βάρος μου, σε πλήθος διαδικτυακών σελίδων, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και έντυπες εφημερίδες, χωρίς αυτό να επιτρέπεται εκ του Νόμου, δεδομένου οτι αφενός η αναφορά αυτή είναι αβέβαιο αν θα κριθει ως βάσιμη κ συνεπώς καμία πειθαρχική διαδικασία δεν έχει εκκινήσει αφετέρου δε η διαδικασία αυτή ειναι μυστική κ δεν δημοσιοποιείται.
Αποφάσισε ο ανωτέρω με την τακτική του αυτή και προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις, να συκοφαντήσει εμένα μεσω δημοσιευμάτων κ παχυλών τιτλων.
Όλα αυτά και η αλήθεια θα αποδειχθούν ενώπιον των αρμοδίων αν και εφόσον αυτό μου ζητηθεί.
Δεδομένου όμως οτι ο κ. Σπύρου επέλεξε να δημοδιοποιήσει μια προσωπική υπόθεση μας, λησμονώντας να αναφέρει οτι πολλακις μου είχε ζητήσει να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του λαμβάνοντας από εμένα αρνητικές απαντήσεις, οφείλω να δημοσιοποιήσω και από πλευράς μου τη θέση μου:
Η τακτική του κ. Σπύρου ήταν ενα ξεκάθαρα προσωπικό και όχι πολιτικό “χτύπημα” που στόχο είχε την επαγγελματική μου υπόσταση την οποία δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να την πλήξει.
Αποφάσισε ένας άνδρας, γνωστός επιχειρηματίας της πόλης να επιτεθεί σε μια γυναίκα κατά πολύ μικρότερη του ηλικιακά, μητέρα και αυτοδημιούργητη επαγγελματία.
Έβαλε εναντίον μιας μαχόμενης δικηγόρου, η οποία επι 17 έτη ασκεί το λειτούργημα αυτό χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει οποιοδήποτε ζήτημα δεοντολογίας ή παρανόμου δράσεως.
Επι 17 έτη ασκώ το επαγγελμά μου ευσυνείδητα, δημιουργώντας και χτίζοντας την επαγγελματική μου φήμη απο μηδενικές βάσεις και χωρίς να στηριχθώ σε άλλους με οποιοδήποτε τρόπο, απολαμβάνοντας την εκτίμηση του κόσμου.
Η πράξη αυτή του κ. Σπύρου χαρακτηρίζεται, περαν από παράνομη, ως ανήθικη και για αυτην θα λογοδοτήσει στα αρμόδια δικαστήρια, δεδομενου οτι δεν έχει δικαίωμα κανείς να μειώνει και να θίγει την επαγγελματική υπόσταση άλλου και μάλιστα με σκοπό την προσωπική του ανάδειξη μέσα απο αυτό.
Όλα αυτά ελπίζω να σταθούν αφορμή για σκέψη σχετικά με τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ευχαριστώ όσους με στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και που ειστε δίπλα μου στον αγώνα μου για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δημο μας.
Με εκτίμηση
ΠΙΓΓΟΥ Γ. ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Χαλκιδέων

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!