Χαλκίδα : 1ο Πρότυπο ΓΕΛ-Με επιτυχία η συναυλία του Ομίλου Μουσικής και Επιστήμης για ενίσχυση του Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης».


Με επιτυχία έγινε η συναυλία του Ομίλου Μουσικής και Επιστήμης του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Χαλκίδας, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Ευγενίας Μπολανάκη, το βράδυ στις Αλυκές. Για το εγχείρημα συνεργάστηκαν και οι μαθητές του Ομίλου Κοινωνικής Ευαισθησίας και Ενσυναίσθησης, με τον συντονισμό της εκπαιδευτικού Κωνσταντίνας Καλούση.
Ο σκοπός της συναυλίας ήταν φιλανθρωπικός και τα έσοδα της λαχειοφόρου που έγινε, διατέθηκαν για τους σκοπούς του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης». Η βραδιά κύλησε ευχάριστα και με κέφι, που αφειδώλευτα σκόρπισαν οι ήχοι ελληνικών και ξένων τραγουδιών της μπάντας των μαθητών.
Τίμησαν με την παρουσία τους την πρωτοβουλία του 1ου Προτύπου ΓΕΛ Χαλκίδας ο εντεταλμένος για θέματα Παιδείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κος Γαλάνης Κώστας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδας αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος , το ΔΣ του Ιδρύματος Γεωργιάδη και πλήθος κόσμου.
Η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί θερμά τους δωροθέτες, τους υπευθύνους του Sabbia που διέθεσαν αφιλοκερδώς τον χώρο και την ηχητική εγκατάσταση.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!