Χαλκίδα : 2ο ΓΕΛ- Η γιορτή του αποχαιρετισμού προς τιμήν του πολύ αγαπητού Διευθυντή κ. Γιακουμίδη


Οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργάνωσαν στο προαύλιο του Σχολείου αποχαιρετιστήριο πάρτυ προς τιμήν του Διευθυντή κ.Γιακουμίδη. Η βραδιά είχε κέφι, χορό και πολλή συγκίνηση.
Ο μαθητής Κυτίνος Βασίλης, εκπρόσωπος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου εκφώνησε τον λόγο ακολουθεί:


Ποτέ δεν μου άρεσαν οι αποχαιρετισμοί , γιατί είναι συνώνυμοι της απώλειας και του κενού που δημιουργούν. Ιδιαίτερα όταν καλούμαστε τώρα ,ως σχολική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Χαλκίδας, να αποχαιρετήσουμε τον κ. Γιακουμίδη , το διευθυντή της καρδίας μας, τον άνθρωπο! Θέλοντας και μη προσπαθούμε να αποδεχτούμε το γεγονός του αποχαιρετισμού με ανάμεικτα συναισθήματα να φωλιάζουν στις καρδιές όλων μας. Κανείς από μας δεν περίμενε πως θα έφθανε τόσο γρήγορα αυτή η στιγμή , γιατί όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν κύλησαν τόσο όμορφα χωρίς να αντιληφθούμε το πέρασμα του χρόνου. Τρία ολόκληρα χρόνια για εμάς, δώδεκα στον ρόλο του διευθυντή και 33 χρόνια συνολικής παρουσίας σας στο 2ο ΓΕΛ.

Το γεγονός ότι το 2ο Γενικό Λύκειο είναι το καλύτερο σχολείο της Χαλκίδας είναι αναμφισβήτητο ηξκαι αυτό χάρη σε εσάς , γιατί με πολύ κόπο, μεράκι , θέληση έχετε αγωνιστεί , έχετε παλέψει για να το διαμορφώσετε και να το αναδείξετε ως το ομορφότερο σχολείο της Χαλκίδας, καθώς κατά την διάρκεια της θητείας σας καταβάλατε τιτάνιες προσπάθειες να βελτιώσετε την υλικοτεχνική υποδομή του , να ευπρεπίσετε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους , ώστε να είναι άνετοι και ευχάριστοι για όλους. Οι τάξεις αποτελούν για όλους μας χώρους έμπνευσης και ενισχύουν το γενικότερο εκπαιδευτικό κλίμα.

Οι πλούσιες βιβλιοθήκες , που φιλοξενούνται σε καθεμία από τις αίθουσες , αποτελούν ερέθισμα φιλαναγνωσίας και χάρη στις άοκνες προσπάθειές σας που αριθμούν συνολικά πάνω από 6.000 τίτλους βιβλίων. Εκτός από σωστός εκπαιδευτικός είστε και σωστός παιδαγωγός διότι κατά την διάρκεια της φοίτησης μας εμφυσήσατε βασικές ηθικές αξίες και ιδανικά , μας διδάξατε τον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη , την ανθρωπιά ,αξίες διαχρονικές με τις οποίες θα πορευτούμε για όλη μας την ζωή. Σε κάθε μας δύσκολη στιγμή , σε κάθε μας εμπόδιο, σε κάθε μας πρόβλημα, σε κάθε μας δυσκολία ήσασταν πάντα εκεί , ήσασταν πάντα κοντά μας , δίπλα μας να μας στηρίζετε και να μας συμβουλεύετε και πάντα να μας κάνετε να γελάμε αποφορτίζοντάς μας από το άγχος και την κούραση της ημέρας. Κύριε Γιακουμίδη οφείλουμε ένα τεράστιο Ευχαριστώ για όλα. Θα σας αγαπάμε για πάντα. Δεν πρόκειται να σας ξεχάσουμε ποτέ γιατί, αφήσατε ανεξίτηλα αποτυπώματα στις καρδιές μας!
Με εκτίμηση και πολλή αγάπη!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!