Εύβοια: Προσεχώς “5άστερη” η Νότια Καρυστία – Οι επενδύσεις από Σαουδάραβες και οι ξενοδοχειακές μονάδες

Στον Χερόμυλο στις Πετριές Ευβοίας, βρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας για να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις στις εργασίες της σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων την περιοχή.

Βρεθήκαμε στη θέση Χερόμυλος (ΠΕΤΡΙΑ) και ενημερωθήκαμε για την εξέλιξη εργασιών ανέγερσης μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας πέντε αστέρων. Η ανεγειρόμενη μονάδα στον Χερόμυλο, κόστους πλέον των 30 εκατ. Ευρώ, η προς υλοποίηση επένδυση ύψους 200 εκατ. Ευρώ των Σαουδαράβων στον Πλατανιστό Καρύστου, η αγορά εκτάσεων στην περιοχή Μαρμαρίου, ακόμη και η επένδυση 10 εκατ. Ευρώ για τη δημιουργία ξενοδοχείου στο <<κουφάρι >>του παλιού <<Αμαλία >>μέσα στην Κάρυστο, συνιστούν εμπράκτως τη ψήφο εμπιστοσύνης στον Ευβοϊκό τουρισμό.

Η επιλογή της ευρύτερης περιοχής της Καρυστίας δεν είναι τυχαία, μιας και θεωρείται από τις πλέον ανεκμετάλλευτες της Ελλάδας, με μεγάλο πλεονέκτημα την εγγύτητα και την εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα, είτε οδικώς είτε ακτοπλοϊκός.

Ως Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από καιρό έχουμε εντάξει στη Στρατηγική μας την ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας και την ανάδειξη της Καρυστίας ως προορισμού.

- Διαφήμιση -

Φροντίζουμε για την ποιότητα και επάρκεια των παραγωγικών και κοινωνικών δομών, ώστε να υποβοηθούν στην προσέλκυση επενδύσεων, να αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν, να δημιουργούν θέσεις απασχόλησης, να μεγεθύνουν την τοπική οικονομία, να ενισχύουν τη γενικότερη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!