Πρώτη σε όλη την Ελλάδα η Αναπτυξιακή Ευβοίας – Τι δήλωσε ο Πρόεδρος Ευάγγελος Κούκουζας

Η «Αναπτυξιακή Εύβοιας ΑΕ» βαθμολογήθηκε με 74,32/100, συγκεντρώνοντας έτσι την υψηλότερη βαθμολόγια (μετά από σκληρό συναγωνισμό, με συνολικά 6 πάνω από 70/100) στις προτάσεις πουκατατέθηκαν στο πλαίσιο της πρόσκλησης του προγράμματος.

Η αξιολόγηση διεξήχθη από Επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με βάση την πλήρωση των κριτηρίων επιλεξιμότητας και την εκτίμηση της στρατηγικής του τοπικού προγράμματος.

Σύντομα θα ακολουθήσει η διαδικασία της «προπαρασκευαστικής στήριξης» για την υποβολή της τελικής πρότασης ώστε να δοθεί η οριστική έγκριση και να συγκεκριμενοποιηθεί το ύψος της χρηματοδότησης.

Έχοντας εισφέρει τα προηγούμενα χρόνια 40 εκατ. ευρώ και πλέον (14,8 από το ΠΑΑ, 20,5 από το ΕΠΑΛΘ κ.α.) δημόσιας δαπάνης για την υλοποίηση επιδοτούμενων επενδυτικών σχεδίων που αφορούν στην τοπική επιχειρηματικότητα, η «Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε.» ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ως σημαντικός πυλώνας εφαρμογής αναπτυξιακών πολιτικών.

- Διαφήμιση -

ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ, συνεχίζοντας. Προ ημερών εξασφάλισε δύο νέα προγράμματα LEADER του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ), διαθέσιμης δημόσιας δαπάνης 9,2 εκατ. ευρώ. Και τώρα, πρωτεύει στην αξιολόγηση της πρότασης για το ΠΑΛΥΘ, διασφαλίζοντας επί της ουσίας αντίστοιχες υψηλές χρηματοδοτήσεις που θα ενισχύσουν επενδυτικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες,

Η νέα σημαντική επιτυχία της «Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε.», δεν έτυχε. Πέτυχε, πιστοποιώντας το αξιόπιστο και αποτελεσματικό του έργου της και ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ.

“Από πλευράς μου, ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας, νιώθω υπερήφανος για τα αποτελέσματα αυτά.

Οφείλω δε, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο γεν. διευθυντή, τους επιστημονικούς συνεργάτες και τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας, που αδιάκοπα και με συνέπεια υπηρετούν το σχέδιο της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης που δρομολογεί η Περιφερειακή Αρχή.

Και όλοι μαζί, υποσχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον”, δήλωσε ο Ευάγγελος Κούκουζας

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!