Χαλκίδα: Ξεχωριστή βραδιά στο Επιμελητήριο Ευβοίας – Βραβεύσεις και συγκινητικές στιγμές παρουσία του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη (βίντεο-φωτο)

Εκδήλωση για τη νέα χρόνια πραγματοποίησε χθες Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, το Επιμελητήριο Εύβοιας στην κατάμεστη αίθουσα “Καρακώστα”, παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τιμήθηκαν πρόσωπα που έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου.

Ο π. Ιωάννης που εκπροσωπούσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, που δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε υγεία με μια χρονιά δημιουργική με επιτυχίες.

Την βασιλόπιτα για το νέο έτος έκοψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας Γιάννης Γεροντίτης και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, αναφέρθηκε στις σημαντικές δράσεις του φορέα μέχρι σήμερα, αλλά και σε εκείνες που είναι προγραμματισμένες για το τρέχον έτος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κομβικό ρόλο του “Δημόκριτου” και την σημασία του να “ανοίξουν ξανά οι πύλες του”.

Ιδιαιτέρως συγκινητικό ήταν και το αφιερωματικό βίντεο στην ιστορία του Επιμελητηρίου Ευβοίας από την αρχή της ιδρύσεώς του, 90 χρόνια πριν.

- Διαφήμιση -

Αφιερωματικά βίντεο παρουσιάστηκαν επίσης για όλους τους ανθρώπους που τιμήθηκαν για την προσφορά τους, ενώ σε όλους τους παρευρισκόμενους δωρίστηκε η πολυτελής έκδοση του βιβλίου του Επιμελητηρίου Ευβοίας για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν ο πρώτος που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα που του απένειμε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε.Ε.Ε και πρόεδρος του Επιμελητήριου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης.

Ο Υπουργός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την βράβευσή του και την παρουσία του στην πόλη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου αποκάλυψε ότι έχουν δρομολογηθεί μια σειρά από προσλήψεις για να ενισχυθούν οι παροχές υγείας στους πολίτες του νομού, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον γιατρό Ευάγγελο Φαλίδα, καθώς όπως ανέφερε οι ιδέες του και οι προτάσεις που του έκανε, τον εντυπωσίασαν.

Ακολούθησε η βράβευση του αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιώργου Κελαϊδίτη από τον πρώην υφυπουργό, βουλευτή ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου. Ο κ. Κελαϊδίτης αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις 10ετούς πορείας του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ μίλησε από καρδιάς για τον πατέρα του που αποτελεί το πρότυπό του.

Ο κ. Κεδίκογλου μίλησε με θερμά λόγια για τον Αντιπεριφερειάρχη που όπως δήλωσε γνωρίζει από τα πρώτα του αυτοδιοικητικά βήματα, όπως και τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, καθώς εκείνος ήταν που είχε εισηγηθεί τον κ. Σπανό για την θέση του αντιπεριφερειάρχη, τονίζοντας πως είναι παραπάνω από περήφανος για την πορεία τους και την προσφορά τους στον τόπο.

Λίγο πριν τον χαιρετισμό του κ. Κελαϊδίτη στην αίθουσα έφτασε και ο Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος τόνισε στον χαιρετισμό του την σημαντικότητα του φορέα για την συμβολή του στην τοπική οικονομία, ενώ συνεχάρη όσους διακρίθηκαν στην σημαντική αυτή βραδιά.

Η επόμενη βράβευση αφορούσε την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από την βουλευτή ΝΔ Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Στον χαιρετισμό της, η Δήμαρχος ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την τιμή, τονίζοντας ότι τα μέλη του Επιμελητηρίου και το επιχειρείν είναι η κινητήριος δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς ήταν ο επόμενος που βραβεύτηκε με την τιμητική πλακέτα να του παραδίδει η βουλευτής Κατερίνα Καζάνη.

Ο κ. Καββαθάς μίλησε για την προσπάθεια του φορέα να σταθεί δίπλα στα προβλήματα του κλάδου των επαγγελματιών, ενώ έκανε αναδρομή στα προηγούμενα δύσκολα χρόνια για την επιχειρηματικότητα.

Ο κύκλος των βραβεύσεων έκλεισε με τον Θανάση Μπουραντά που τιμήθηκε από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Μπουραντά καθώς μέσα από την πολυετή παρουσία του σε θέσεις ευθύνης στον τομέα της αυτοδιοίκησης συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου.

Ο κ. Μπουραντάς ιδιαίτερα συγκινημένος παρέλαβε την πλακέτα και ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη όπως το οδικό δίκτυο για το οποίο “μάχεται” χρόνια.

Την εκδήλωση που παρουσίασε η δημοσιογράφος Ιωάννα Καραγιάννη, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι βουλευτές Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη και Κατερίνα Καζάνη, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γαλάνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ευάγγελος Φαλιδας, και Ευάγγελος Χαϊνάς, οι δήμαρχοι Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος και Σκύρου Κυριάκος Αντωνόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας Θανάσης Γερογιάκομος, ο λιμενάρχης Χαλκίδας Κωνσταντίνος Φλουρής, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας Κώστας Ψαρρός, αυτοδιοικητικοί, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γιάννης Κοτρογιάννης, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ευβοίας κ. Βούλα Αγιοστρατίτη, ο πρόεδρος της Εστίασης Ευβοίας κ. Βασίλης Ευθυμίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Βαγιάννης, ο πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου κ. Γκίκας, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!