Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος σε μια συγκινητική κίνηση έδειξε και πάλι την αγάπη του προς όλα τα πλάσματα του Θεού

Τα Μέλη του Ιππικού Ομίλου “Τελέθριον αποφάσισαν να πάνε να προσκυνήσουν στον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο στο Προκόπι με τα άλογά τους! Στον Άγιο ήταν και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Χαλκίδας Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος όπου έδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη για όλα τα πλάσματα του θεού χαϊδεύοντας ένα άλογο.

Το evia online κατέγραψε την διαδρομή τους μέχρι τον Άγιο . Στον δρόμο μάλιστα τα κορναρίσματα και οι χαιρετισμοί από τα αυτοκίνητα ήταν συνεχείς Ξεκινώντας από τα Ήλια περίπου 20 πιστοί, άνδρες και γυναίκες διένυσαν μια απόσταση πάνω από 70 χιλιόμετρα, και επισκέφθηκαν για να προσκυνήσουν στον Άγιο, όπου φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την έλευση του ιερού και άφθαρτου σκηνώματος από το Προκόπι της Καππαδοκίας στην Εύβοια.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος τους εντόπισε στον δρόμο και φυσικά αποθανάτισε την στιγμή ενώ τους κέρασε δροσερά νερά και χυμούς, ώστε να ξεκουραστούν για λίγο και να συνεχίσουν τον δρόμο τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!