Γιόρτασαν την μνήμη των Αγίων Αναργύρων στο νέο εκκλησάκι του Νοσοκομείου Χαλκίδας (φωτό)

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στο προαύλιο χώρου του Νοσοκομείου Χαλκίδος.
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία στο Ιερό Παρεκκλήσιο, ιερουργούντος του π. Αιμιλιανού Χρήστου, Προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος και Προέδρου της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Παρεκκλησίου του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδος και του π. Νικολάου Καλαφάτη. Το αναλόγιο διακόνησε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος κ. Γεώργιος Καραγκούνης, με την χορωδία του, η οποία απέδωσε θαυμάσια τους βυζαντινούς ύμνους.


Στην ιερά αγρυπνία προσήλθαν αρκετοί χριστιανοί, καθώς και προσωπικό του Νοσοκομείου ,ο Διοικητής κ. Κωνσταντίνος Χροναίος, η Δ/ντρια νοσηλευτικής κ. Ευρυδίκη Δεληγιώργη ο Διοικητικός- Οικονομικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Θηβών κος Δημητρης Καλμπενης .
Στο τέλος της αγρυπνίας δόθηκε σε όλους ευλογημένο φαγητό, με την φροντίδα της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού παρεκκλησίου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!