Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων : Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά και του νέου δημοτικού συμβουλίου (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 17/12 η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Γιώργου Ψαθά καθώς και των Δημοτικών και Κοινοτικοί Συμβούλων του Δήμου, παρουσία πλήθος δημοτών εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων φορέων. Την τελετή ορκωμοσίας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ Χρυσόστομος .

Παρών και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σκοπέλου κ Νικόδημος .Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία της ημέρας αλλά και τις βασικές αρχές που θα διέπουν τη διοίκησή του και έλαβε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Την τελετή ορκωμοσίας του Γιώργου Ψαθά τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ Θανάσης Ζεμπίλης, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας, Κώστας Γαλάνης, οι δήμαρχοι Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής, ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος εκπρόσωποι των αρχών ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!