Εύβοια: Έκκληση μέσω του eviaonline: Πολύτεκνη οικογένεια με 6 παιδάκια αναζητά ποδήλατα-Είχαν δύο τους έκλεψαν το ένα-(κοινοποιήστε)

Της Μαρίας Καράπα

Ύστερα από την αξιέπαινη πρωτοβουλία του συλλόγου “Ποδηλάτες Χαλκίδας” -να αναζητήσουν μεταχειρισμένα ποδήλατα για πολύτεκνη οικογένεια που δυσκολεύονταν να αγοράσει -και την επιτυχή κατάληξη της, καλούμαστε όλοι να συνδράμουμε σε άλλη μια κίνηση ανθρωπιάς. Μία μητέρα 6 παιδιών, επικοινώνησε με το eviaonline, ζητώντας την συνδρομή μας, στην δημοσιοποίηση του αιτήματος να αποκτήσουν με την βοήθεια όλων ποδήλατα για τα παιδάκια τους.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε η μητέρα, διέθεταν μόνο δύο και το ένα μάλιστα εξ αυτών κλάπηκε. Οι ηλικίες των μικρότερων παιδιών της οικογένειας, που χρειάζονται ποδηλατάκι είναι 12, 8, 6 και 4.

Το evia online έχει στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία της πολύτεκνης οικογένειας και όταν πρώτα ο θεός, βρεθούν οι φιλάνθρωποι δωρητές, θα υπάρξει άμεση επικοινωνία με την μητέρα των παιδιών.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : Η Ανθρωπιά, ο αλτρουισμός, αξίες και έννοιες που αντανακλούν στα πραγματικά ανθρώπινα ιδεώδη και είναι συνυφασμένες και με την Ορθόδοξη Χριστιανική μας παράδοση, θα κάνουν ευτυχισμένα τα παιδιά, που δεν θέλουν κινητό η τάμπλετ. Αλλά ένα απλό ποδήλατο, που θα γεμίσει χαμόγελα τα πρόσωπά τους και χαρά τις ψυχές τους. Ας κινητοποιηθούμε όλοι μας, για να βρουν ποδήλατα, τα παιδιά μιας πολύτεκνης οικογένειας.

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ   

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!