Εύβοια: Παντρεύτηκε ο Γιάννης Δαμιανός την αγαπημένη του Μαρία – Χαμόγελα για την οικογένεια ύστερα από τις δύσκολες στιγμές (αποκλειστικά βίντεο-φωτό)

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους έζησαν το βράδυ της Παρασκευής 8/7 ο Γιάννης Δαμιανός και η αγαπημένη του Μαρία στη Δροσιά Χαλκίδας, που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής.

Όλη η χώρα είχε σοκαριστεί από το ατύχημα του 27χρονου που βούτηξε για τον σταυρό και χτύπησε στον αυχένα του στην Αμάρυνθο Ευβοίας, ανήμερα των Θεοφανίων

Τα δύο παιδιά που μετρούν χρόνια σχέσης και στάθηκαν όρθια στις πρωτόγνωρες δυσκολίες, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού, ανθρώπων και του αγαπημένου τους ιερέα και στήριγμά τους, τον π. Διονύση.

Τον γαμπρό συνόδευσαν στην εκκλησία οι αγαπημένοι του φίλοι και συνάδελφοι αυτοκινητιστές με τα φορτηγά γεμάτα λευκές κορδέλες και άνθη. Πέρασαν μέσα από το χωριό προκειμένου να φτάσουν στην εκκλησία κορνάροντας και όλοι οι συγχωριανοί τους χειροκροτούσαν.

Κουμπάροι του ζευγαριού ο επιστήθιος φίλος του Γιάννη, Αντώνης Μολές και η σύζυγός του Σύλια και το γλέντι έγινε στο κτήμα Άμπελις.

Ο Γιάννης Δαμιανός ανεβαίνει έναν ατελείωτο Γολγοθά αφού δεν μπορεί να κινήσει το σώμα του από το στήθος και κάτω. Όλη η χώρα είχε σοκαριστεί από το ατύχημα του 27χρονου που βούτηξε για τον σταυρό και χτύπησε στον αυχένα του στην Αμάρυνθο Ευβοίας, ανήμερα των Θεοφανίων. Το νεαρό αγόρι, βούτηξε στα νερά προκειμένου να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό, να τιμήσει το έθιμο του λαού αλλά και να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει με την ελπίδα να γίνει καλά ο μεγάλος του αδελφός Στέργιος, που ήρθε αντιμέτωπος με την λευχαιμία.

Μια κακή στιγμή κατά την διάρκεια της βουτιάς του Γιάννη στην θάλασσα στάθηκε αρκετή ώστε να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να καθηλωθεί στο αναπηρικό αμαξίδιο. Οι γιατροί στο ΚΑΤ διαπίστωσαν ότι από το χτύπημα ο νεαρός υπέστη πλήρη τετραπληγία. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική όπου παρέμεινε διασωληνωμένος για 55 ημέρες.

Τώρα πλέον στην αγκαλιά της αγαπημένης του Μαρίας, που στάθηκε δίπλα του βράχος σε όλες τις δυσκολίες, απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή με τις ευχές των αγαπημένων τους να τους συντροφεύουν στα εύκολα και στα δύσκολα.

- Διαφήμιση -
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το eviaonline, από το γάμο και το γλέντι
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!