Εύβοια: Τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Πάντων στην Κάρυστο – Δείτε φωτό

Την Κυριακή 11 Ιουνίου τιμήθηκε μετά την εορτή της  Αγίας Πεντηκοστής η μνήμη  των Αγίων Πάντων  και  με την ευκαιρία της  σημερινής  εορτής  ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ   στα πλαίσια των πολλών ποιμαντικών  επισκέψεων του  μετέβη εις την επαρχία της Καρύστου και συγκεκριμένα στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας της   ενορίας των Καλυβίων  όπου ετέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με συλλειτουργούς τον Αρχιερατικό Επίτροπο Καρύστου Πανοσ Αρχιμ Γεράσιμο Παρίση, τον Πρεσβύτερο Γεώργιο Βλάχο εφημέριο του ιερού ναού και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ο οποιος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στην σημερινή εορτή της μνήμης  των Αγίων Πάντων.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ετέλεσε το 40ήμερο μνημόσυνο του κεκοιμημένου  ευσεβούς ενορίτου και διατελέσαντος εκκλησιαστικού συμβούλου της ενορίας κ.  Παναγιώτου Ραβιόλου πατρός του Δημάρχου Καρύστου κ. Ελευθερίου Ραβιόλου.

Στην Θεία Ευχαριστία παρέστησαν ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Ελευθέριος Ραβιόλος,  Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτητων, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας κ. Απόστολος Κουφός 

ο Πρόεδρος Τοπικης Κοινότητος Καλυβίων κ.Δημήτριος Σταμπέλος και πολλοί πιστοί απο την ευρύτερη περιοχή της Καρύστου.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!