Νεκρός 49χρονος αρχιμανδρίτης φίλος και συνεργάτης του πατρός Αντωνίου της Κιβωτού

Νεκρός βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου ο ηλικίας μόλις 49 ετών Αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Ιγνάτιος Ζακάκης . Ήταν φίλος και συνεργάτης του πατρός Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και μάρτυρας υπερασπίσεως στην υπόθεση. Ο αρχιμανδρίτης βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha ο εκδότης του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης, τον πατέρα Ιγνάτιο εντόπισαν νεκρό οι δικοί του άνθρωποι, μελανιασμένο στο κρεβάτι του. Ήταν ο άνθρωπος που είχε δώσει το παιδί του στον πατέρα Αντώνιο πριν από πολλά χρόνια και τον είχε φιλοξενήσει στην «Κιβωτό του Κόσμου». Τελικά το παιδί σπούδασε και πέτυχε πολλά πράγματα στη ζωή του.
Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος αρνήθηκε να μπει εκκλησιαστικός ανακριτής εις βάρος του πατέρα Αντωνίου, όταν του ζητήθηκε από την Ιερά Σύνοδο. Είναι σοκαρισμένη και η πλευρά του πατέρα Αντωνίου. Ήταν ο πρώτος που έθεσε τον εαυτό του ως μάρτυρα υπεράσπισης της Κιβωτού». Φέρεται να μην αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!