Ο Θοδωρής Βλάχος ο προπονητής της Εθνικής πόλο είναι αυθεντικός-Ζήτησε συγγνώμη-Πιστεύει στον θεό και κάνει το σταυρό του μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο (βίντεο με τον Εθνικό μας Ύμνο )

Εκτός από μεγάλος ηγέτης- όπως πρέπει να είναι αυτοί που ηγούνται- ο συγκλονιστικός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο των Ανδρών Θοδωρής Βλάχος μας έκανε υπερήφανους σε όλο τον κόσμο με την μάχη της εθνικής μας με την εθνική Ουγγαρίας δείχνοντας ότι οι Έλληνες είμαστε μαχητές μέχρι την τελευταία στιγμή. Απέδειξε όμως ότι είναι αυθεντικός ζητώντας συγγνώμη για το λάθος που έκανε και έκλαψε. Μας συγκίνησε όλους και νιώσαμε υπερήφανοι. ‘

Όμως ο Θοδωρής Βλάχος πιστεύει και πολύ στον Θεό. Μάλιστα θεωρεί σπουδαία στιγμή στη ζωή του, την επίσκεψη του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Τότε είχε συναντήσει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και του είχε χαρίσει μια μπάλα του πόλο.

Ο άξιος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος είναι Έλληνας με ψυχή και αυθεντικός σε όλα όπως απέδειξε στην πράξη. Όπως την στιγμή όπου -στο τέλος της ανάκρουσης του Εθνικού μας Ύμνου- κάνει τον σταυρό του, μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. (στο 4.13 ο Εθνικός μας Ύμνος )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ αλλά και ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΘΟΔΩΡΗ ΒΛΑΧΟ που μας ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!