Πανηγυρίζει απόψε το Μαντούδι Ευβοίας – Εορτάζει ο προστάτης και πολιούχος Ιωάννης ο Θεολόγος (φωτο)

Πανηγυρίζει απόψε το Μαντούδι Ευβοίας, καθώς εορτάζει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος, ο οποίος είναι προστάτης και Πολιούχος της πόλης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το απόγευμα της Δευτέρας 25/9 τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού έγινε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου, συνοδευόμενη από την Φιλαρμονική, ενώ τη στιγμή της εξόδου της εικόνας από την εκκλησία, βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό.

Όλο το χωριό, βγήκε στους δρόμους να λάβει την ευλογία της ιεράς Εικόνας. Στον πανηγυρικό εσπερινό παρευρέθηκαν ο Βουλευτής ΝΔ Θανάσης Ζεμπίλης, ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Καντζούρας, Παναγιώτης Αρβανίτης, Αργύρης Λιάσκος και Άγγελος Κωνσταντινάκης, ενώ παρευρέθησαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Φάνη Σπανό, κ. Φλώκος Γιώργος, Βερνέζος Δημήτρης, Ρουμελιώτης Θοδωρής, Παπαβασιλείου Δημήτρης, Ηλίας Μπουρμάς και Καρύκα Άννα.

- Διαφήμιση -

Το πρόγραμμα εορτασμού

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!