Σοκ-Ελληνικό εστιατόριο στο Μάντσεστερ αφαίρεσε τον σταυρό από την ελληνική σημαία! -Ύβρις στην Γαλανόλευκη και την Ορθοδοξία -Έντονες αντιδράσεις (φωτο)


Το ελληνικό εστιατόριο στο Μάντσεστερ που αφαίρεσε τον σταυρό από την ελληνική σημαία


Αντιδράσεις στους Έλληνες που επισκέπτονται το Μάντσεστερ προκαλεί η απόφαση ιδιοκτητών πασίγνωστης αλυσίδας εστιατορίων, με σουβλάκια και ελληνικό φαγητό να παραποιήσουν την Ελληνική σημαία και να αφαιρέσουν τον σταυρό από αυτή.

Η αλυσίδα εστιατορίων έχει την επωνυμία “The Real Greek”, αν και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr δεν είναι αμιγώς ελληνικών συμφερόντων.

Έλληνας επισκέπτης του Μάντσεστερ αναφέρει στο iefimerida.gr: «Καλημέρα, Χρόνια πολλά!! Χθες ήμουν στο Μάντσεστερ, σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, όπου μέσα έχει διαφορά εστιατόρια. Ένα από αυτά είναι το “The Real Greek”. Όπως το έβλεπα κάτι μου χτυπούσε στο μάτι άσχημα… Δίπλα από την ταμπέλα έχουν βάλει πλαίσια με γαλάζια και λευκή ρίγα προφανώς, προς αντικατάσταση της Ελληνικής σημαίας. Είναι κάτι το οποίο για όποιον Έλληνα το δει, είναι το λιγότερο αποκρουστικό και προσβλητικό, για τη σημαία μας».

Ο ίδιος απέστειλε στο iefimerida.gr φωτογραφία και από άλλο υποκατάστημα της εταιρείας. Σε αυτό η Ελληνική Σημαία βρίσκεται στην βιτρίνα του καταστήματος, χωρίς να έχει αφαιρεθεί ο σταυρός.

Το ίδιο εστιατόριο με σταυρό στην ελληνική σημαία

Πηγή: iefimerida.gr

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!