Χαλκίδα: Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος (Βίντεο- Φωτο)

Μετά την ολοκλήρωση στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου του Μέγα Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, που πραγματοποιήθηκε παρουσία 11 Μητροπολιτών και πλήθους πιστών, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δέχθηκε τις ευχές για την ονομαστική του εορτή.

Αμέσως μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τα εόρτια σέβη του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς Λαού.

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 το πρόγραμμα του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου έχει ως ακολούθως:

ώρα 6.45 π.μ.: Ακολουθία του Όρθρου.
ώρα 7.30 π.μ.: Αρχιερατική Χοροστασία.
ώρα 8.15 π.μ.: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας, και κατά την διανομή του αντιδώρου, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τα εόρτια σέβη του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς Λαού.

Το απόγευμα της Δευτέρας, και κατά τις ώρες 6:00 μ.μ. έως 8:30 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και του Λαού στο ισόγειο του νέου Πολιτιστικού-Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, επί των οδών Αχαΐας και Κυκλάδων στη Χαλκίδα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!