Χαλκίδα: Η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Άγιο Δημήτριο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου (βίντεο-φωτό)

Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ανάσταση σε όλη την Εύβοια, με τις καμπάνες να ηχούν χαρμόσυνα ώστε να φτάσει το μήνυμα της Αναστάσεως σε κάθε γωνιά του νησιού.

Πιστοί βρέθηκαν στις εκκλησίες για να λάβουν το Άγιο Φως και να ανταλλάξουν ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ στην Αναστάσιμη Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Χαλκίδας, παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός με τους γιούς του, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας Αθανάσιος Γερογιάκομος, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Χαλκίδα, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου, διαβάστηκε το μήνυμα της Αναστάσεως του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχου μας από τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης ενώ αμέσως μετά ο Ποιμενάρχη μας έψαλε το Χριστός Ανέστη!

Δείτε αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε το eviaonline
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!