Χαλκίδα: Η υπέροχη εκδήλωση της Χορωδίας-Ορχήστρας Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως για την Εθνική μας παλιγγενεσία του 1821-( 8 βίντεο-Φωτο)

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Χαλκίδας κ.κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά, την Κυριακή 31/3, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Σχολής Πεζικού, η πολύ σημαντική εκδήλωση της Χορωδίας-Ορχήστρας Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας, για την Εθνική μας παλιγγενεσία του 1821.

Η εκδήλωση περιλάμβανε πλούσιο μουσικο-χορευτικό πρόγραμμα, ενώ την Χορωδία-Ορχήστρα διηύθυνε ο μουσικός κ. Παύλος Κουρμπέτης.

Για την σημαντική επέτειο του Έθνους μας, μίλησε ο αρχιμ. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης-προϊστάμενος του Ενοριακού Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου και Αρχιερατικός Επίτροπος Χαλκίδος, ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Χρυσόστομος με μια καθηλωτική ομιλία σχετικά με την ημέρα της Εθνικής μας επετείου.

Λίγο πριν την λήξη της εκδήλωσης ανθοδέσμες παραδόθηκαν στα χέρια ανθρώπων που έχουν προσφέρει πολλά στις δράσεις της Μητρόπολης, αλλά και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο.

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας, φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν συγκινημένοι τους νέους με τις “αγγελικές φωνές”, να τραγουδούν αγαπημένους στίχους ανάλογους της περίστασης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!