Χαλκίδα : Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ.Χρυσόστομος στην καταπληκτική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος “τ’ Αλωνάκι”-Οι ευχαριστίες- Οι ευχές και το χιούμορ… (Βίντεο)

Συνεχίστηκε και σήμερα Τρίτη το βράδυ, για δεύτερη ημέρα η εκπληκτική παρουσία 500 και πλέον χορευτών παραδοσιακών χορών και όχι μόνο στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος «τ’ Αλωνάκι» με τίτλο «κύκλια ανα – παλαίωση», στο Θέατρο “Ορέστης Μακρής” στη Χαλκίδα. Η είσοδος στην εκδήλωση ήταν δωρεάν και πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο Θέατρο σε μια διοργάνωση που πραγματικά ξεσήκωσε το κοινό σε μια βραδιά παραδοσιακής μουσικοχορευτικής πανδεσίας .

Παρών εχθές στην έναρξη και ο Ποιμενάρχης μας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος -πως θα μπορούσε να λείπει άλλωστε -που μίλησε από καρδιάς με το μοναδικό χιούμορ που τον διακρίνει αλλά και με πολλές ευχαριστίες για το έργο που παρουσιάζει διαχρονικά ο πολιτιστικός σύλλογος “τ’ Αλωνάκι».

Από τον ομηρικό ασκό και το αγγείο, στο ξύλινο βαρέλι, το μεταλλικό, το γυάλινο κ.ά. Αυτή η φαινομενική αντίφαση είναι αυτή που προσδίδει το κάτι παραπάνω στη ζωή και οδηγεί στη συνέχεια… Στην «παραδοσιακή» μουσική και στον «παραδοσιακό» χορό».”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!