Χαλκίδα: Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την ενοικίαση καταστήματος ιδιοκτησίας του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 334/11.12.2023 Πράξεώς του, η οποία εγκρίθηκε από την υπ’ αριθμ. 746/13.12.2023 Πράξη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με γραπτές προσφορές, για την ενοικίαση ισογείου καταστήματος, ιδιοκτησίας του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος, ευρισκομένου επί της οδού Αγγελή Γοβιού, αριθμ. 22, εμβαδού 91,00 τ.μ.
Η υποβολή των γραπτών προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα από 10:00 – 13:00 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.
Για την κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, του οποίου η απόφαση θα διαβιβαστεί αρμοδίως προς έγκριση υπό του Μητροπολιτικού Συμβουλίου.
Το προς δημοπράτηση ακίνητο διατίθεται ως έχει και ευρίσκεται.
Η παρούσα προκήρυξη θα δημοσιευθεί διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στον πίνακα ανακοινώσεων του Ιδρύματος, καθώς επίσης και σε τοπικά ηλεκτρονικά μέσα.
Χαλκίδα, 13 Δεκεμβρίου 2023
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!