Χαλκίδα: Το ευχαριστώ και η ευχή του ιερέα του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας

Τέλος καλό, όλα καλά στο πρωινό συμβάν που σημειώθηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας, όταν ξέσπασε φωτιά στο μανουάλι όπως ανέφερε το evia online. Χάρη στην έγκαιρη και άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, η φωτιά περιορίστηκε πολύ γρήγορα προκαλώντας μόνο ελάχιστες υλικές ζημιές που ήδη αποκαταστάθηκαν με αποτέλεσμα να τελεστεί κανονικά η προηγιασμένη Θεία Λειτουργία σήμερα το απόγευμα.

Ο Ιερέας του Ναού π. Χρυσοβαλάντης Φίλντισης ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του τα στελέχη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Χαλκίδας για την άμεση ανταπόκριση στο συμβάν και τους εύχεται ο Θεός κ οι Άγιοι Ταξιάρχες να τους προστατεύουν.

Η δήλωσή του 

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Πόλεως μας, τα οποία με όλα τα οχήματα τους κ το ανθρώπινο δυναμικό καταρχάς έφτασαν παρόλη την κίνηση πάρα πολύ γρήγορα στο Ναό μας κ έπειτα χωρίς να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα κατάσβεσαν την πυρκαγιά , γι΄αυτον τον λόγο δεν υπήρξαν ζημιές αλλά κ επέκταση την πυρκαγιάς.

Ο Θεός κ οι Άγιοι Ταξιάρχες να προστατεύουν όλα τα παιδιά του Πυροσβεστικού Σώματος Χαλκίδος κ να τα ενδυναμώνουν στις όποιες συνθήκες έχουν να αντιμετωπίσουν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!