Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Δήμου Χαλκιδέων ο Βασίλης Καθαροσπόρης – Τι συνέβη

Αποσύρεται ύστερα από 25 χρόνια παρουσίας στο Δήμο Χαλκιδέων ο Βασίλης Καθαροσπόρης, κάνοντας γνωστή την απόφασή του με μια ανακοίνωση.

Το τελευταίο διάστημα ήταν πολλά τα σενάρια για τις πολιτικές του επιλογές και φαίνεται πως ο ίδιος θέλησε να βάλει τέλος στις φημολογίες.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του Βασίλη Καθαροσπόρη

“Επί 25 χρόνια ευτυχώ να υπηρετώ από διάφορες θέσεις ευθύνης την πόλη μας, τη Χαλκίδα μας και τους ανθρώπους της. Ευτύχισα να συνεργαστώ με δεκάδες στελέχη και αξιόλογους υπαλλήλους του Δήμου Χαλκιδέων, με οραματιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κυρίως, όμως, ευτύχισα και ευτυχώ να ανήκω στην πόλη, να μην είμαι κλεισμένος σε κανένα γραφείο, αλλά να ζω την Χαλκίδα και τους πολίτες της.

Αν για ένα πράγμα είμαι υπερήφανος είναι γιατί ξέρω τις περισσότερες Χαλκιδέες και τους περισσότερους Χαλκιδέους με το μικρό τους όνομα και να με ξέρουν και εκείνοι με το μικρό μου όνομα, γιατί έχουμε συζητήσει πολλές φορές, έχουμε μοιραστεί τις ίδιες αγωνίες και το βασικότερο όλων με έχουν εμπιστευτεί με τη ψήφο τους και με έχουν ακολουθήσει πιστά για 6 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκα με αίσθημα ευθύνης και μοναδικό γνώμονα το καλό της πόλης και των πολιτών της. Στάθηκα απέναντι σε ουτοπίες και φαραωνισμούς με σχέδιο, ρεαλιστικές λύσεις και σκληρή δουλειά.

Τα έβαλα με την προχειρότητα και την παντελή έλλειψη γνώσης των πραγματικών αναγκών των δημοτών και απάντησα με γνώση, εμπειρία, ιδέες και υπευθυνότητα Χρειάστηκε πολλές φορές να αφήσω στην άκρη εγωισμούς, να βγάλω τις παρωπίδες μου, να αφιερώσω παραπάνω χρόνο εις βάρος του προσωπικού μου χρόνου και του χρόνου στην οικογένειά μου και μέσα απ όλο αυτό το ταξίδι να εξελιχθώ, να μάθω και να γίνω ο Βασίλης που είμαι σήμερα. Οι κύκλοι, όμως, είναι για να κλείνουν και πρέπει να ξέρεις πότε και γιατί τους κλείνεις, ώστε να τιμάς τις αρχές και τις αξίες σου. Ο δικός μου κύκλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κλείνει κάπου εδώ και μου αφήνει τις πιο δυνατές εμπειρίες ζωής.

- Διαφήμιση -


Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όσες και όσους με τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ όλες και όλους τους συνεργάτες, τους υπαλλήλους του Δήμου, τους συνοδοιπόρους μου. Σας χρωστάω πολλά, γιατί με αξιώσατε να ζήσω όλα αυτά που έζησα και να κάνω το μεράκι μου πραγματικότητα: να προσφέρω στην πόλη μου. Με τη Χαλκίδα και τους ανθρώπους της μας συνδέει μία πραγματική σχέση αλληλοεκτίμησης και εμπιστοσύνης. Και οι σχέσεις αυτές δεν σπάνε, απλά οι συνθήκες αλλάζουν. Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!”

Βασίλης Καθαροσπόρης

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!