Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 με το evia online: Το Νο1 ειδησεογραφικό site σε Εύβοια και Σκύρο-(185.000 views καθημερινά)-Εγκυρότητα και ταχύτητα στην ενημέρωση

LIVE – Λεπτό προς λεπτό – ενημέρωση των αποτελεσμάτων για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2023. Ζωντανά δείτε τα αποτελέσματα της κάλπης και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις σχετικά με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Το Evia online με την εγκυρότητα και την αμεσότητα που το διέπει ως το ΠΡΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ site της Εύβοιας και της Σκύρου (185.000 views καθημερινά) θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τον παλμό τον εκλογών . Την σειρά των υποψηφίων Περιφερειαρχών και των δημάρχων.

Από το πρωί που ανοίγουν οι κάλπες μέχρι την στιγμή που θα κλείσουν. Με ρεπορτάζ και εικόνα από την εκλογική διαδικασία, δηλώσεις αλλά και παραλειπόμενα. Αμέσως μετά θα μεταδώσουμε την ροή των αποτελεσμάτων των εκλογικών τμημάτων της Εύβοιας και της Σκύρου. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι online με το Evia online για να γνωρίζετε πρώτοι τις ειδήσεις που αφορούν το μέλλον του τόπου μας.

Αντίστροφη μέτρηση για τον Α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής. Στις 22:30 της Κυριακής θα εξαχθούν τα πρώτα ασφαλή στοιχεία για τους νικητές στη μάχη για 13 Περιφέρειες και τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας. https://ekloges.ypes.gr/current/p/home/

Εκλογή Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών

Το Evia Online είναι συνδεδεμένο ΖΩΝΤΑΝΑ στο επίσημο δίκτυο του Υπουργείου Εσωτερικών, τόσο για τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ανά Περιφέρεια όσο και για τα επίσημα τελικά αποτελέσματα ανά Δήμο της Εύβοιας.

Εύβοια: Τα επίσημα τελικά αποτελέσματα ανά Δήμο

https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/

Εκλογές 2023 στο eviaonline

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ – Νέα από τον Δήμο σου!

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

https://ekloges.ypes.gr/current/p/home/regions/8/

- Διαφήμιση -

Επαναληπτική Ψηφοφορία την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023

Ο επαναληπτικός γύρος, όπου αυτός κριθεί απαραίτητος, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο πρώτων συνδυασμών την αμέσως επόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας, την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με τα άρθρα 25 και 58 του ν. 4804/2021, χρησιμοποιούνται νέα ψηφοδέλτια, τα οποία περιλαμβάνουν το, τυχόν, έμβλημα και το όνομα του συνδυασμού και το επώνυμο, το όνομα και το πατρώνυμο ή το μητρώνυμο του υποψηφίου δημάρχου ή περιφερειάρχη με την αντίστοιχη ένδειξη, η οποία τίθεται είτε δίπλα είτε κάτω από το όνομά του, εντός ή εκτός παρένθεσης. Για τις δημοτικές 20 εκατοστά του μέτρου περίπου. Για τις περιφερειακές εκλογές στις επαναληπτικές εκλογές ισχύουν οι διαστάσεις των ψηφοδελτίων του α’ γύρου σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. 65078/02.08.2023 (Β΄ 4880) Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών.

Εκλογές-2023 eviaonline Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές / Αποτελέσματα σε Εύβοια & Στερεά Ελλάδα LIVE
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!