Β. Εύβοια: Ολοκλήρωσε την περιοδεία του ο Φάνης Σπανός – Με ποιους συναντήθηκε

Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Β. Εύβοια ο Φάνης Σπανός, με τους στενούς του συνεργάτες και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Δείτε τι δήλωσε σε ανάρτησή του: 

Ολοκληρώσαμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συναντήσεις με φίλους από τις ενότητες Κηρέως και Ελυμνίων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας για όσα έγιναν ή γίνονται και όσα έχουν προγραμματιστεί στον τόπο μας και κυρίως ακούσαμε με προσοχή κάθε τους λέξη, κάθε τους συμβουλή.

Ανανεώσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης που κρατάει χρόνια, γιατί είναι αληθινή και έχει δοκιμαστεί στα εύκολα και στα δύσκολα.
Στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, όπως τα δύο λιμάνια που ολοκληρώνουμε, αλλά και στις στιγμές που δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων μας και σταθήκαμε όρθιοι…

Στην κατασκήνωση της Ι. Μητρόπολης Χαλκίδας, είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε και να πάρουμε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, κ. Χρυσοστόμου. Το έργο ανακαίνισης της κατασκήνωσης που ολοκληρώσαμε είναι ένα μόνο από τα πολλά πεδία ωφέλιμης συνεργασίας μας, για τα οποία και τον ευχαριστώ!

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!