Β. Εύβοια: Στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel ο Σίμος Κεδίκογλου – “Η μέριμνα της κυβέρνησης είναι βέβαιο ότι, δεν θα σταματήσει μέχρι να επουλωθούν οι πληγές”

Την Β. Εύβοια επισκέφθηκε το Σάββατο 9/11 ο Βουλευτής ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, όπου βρέθηκε κοντά στους κατοίκους που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, καθώς και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λίμνης. Ο Σίμος Κεδίκογλου συνομίλησε με τους κατοίκους και άκουσε όλα τα προβλήματα που τους προκάλεσε το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Βρέθηκα κοντά στους κατοίκους στο Πήλι, καθώς και στο κλιμάκιο Πυροσβεστικής Λίμνης, το οποίο και ευχαρίστησα για την συμβολή του στις περιοχές που επλήγησαν από την πρωτόγνωρη θεομηνία που σάρωσε -δυστυχώς με ανθρώπινα θύματα την Κεντρική Ελλάδα- αλλά και την Β. Εύβοια. Το κράτος πρέπει και θα το πράξει, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, να στηρίξει όλους όσους υπέστησαν καταστροφές από την μανία της φύσης. Ήδη έχουν εκταμιευθεί ποσά από την περιφέρεια προς τους πληγέντες δήμους που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης, αλλά η μέριμνα της κυβέρνησης είναι βέβαιο ότι, δεν θα σταματήσει, μέχρι να επουλωθούν οι πληγές. Είμαστε κοντά στους συμπατριώτες μας και θα πράξουμε ότι χρειαστεί για να ορθοποδήσουν.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!