Β. Εύβοια: Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση του ιστορικού μνημείου Κονάκι Κεχριών- Άλλη μία επιτυχία του Γ. Τσαπουρνιώτη


Υπογράφηκε χθες η σύμβαση για την αποκατάσταση του ιστορικού μνημείου Κονάκι Κεχριών και ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης συγκινημένος και υπερήφανος συνάμα δήλωσε:
«Μεγάλη ημέρα για τον Δήμο μας και ειδικότερα για την Κοινότητα των Κεχριών! Παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ Χρήστου Τριαντόπουλου και του Βουλευτή Εύβοιας Θανάση Ζεμπίλη αλλά και πλήθος κατοίκων των Κεχριών υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση του ιστορικού μνημείου Κονάκι Κεχριών!

Όταν υπάρχει θέληση και πείσμα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πρωταγωνιστές της ημέρας τον κ. Τριαντόπουλο που είχε δει θετικά το αίτημα μας από την αρχή, την στενή του συνεργάτη κυρία Ελισάβετ Πρέζα που δρομολόγησε την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, την τεχνική μας υπηρεσία που υπερβάλλει εαυτό καθώς και τον Πρόεδρο του χωριού που δικαίως καμαρώνει!

Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη να υλοποιήσουμε έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας! Στην συνέχεια ακολούθησε πολύωρη σύσκεψη στο Δημαρχείο της Λίμνης όπου ο υπουργός μας ανακοίνωσε σπουδαία πράγματα για τον Δήμο μας για τα οποία θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση! Καθημερινά δίνουμε μάχες για όλες κ όλους τους Δημότες μας!».

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!