Γιάννης Ευγενικός – Κώστας Κοντομανώλης: Μια δυνατή συνεργασία για τον Δήμο Σκύρου

Έναν άνθρωπο με ξεχωριστή δύναμη ψυχής, παιδεία και αποθέματα αγάπης μας συστήνει σήμερα ο Γιάννης Ευγενικός για τον συνδυασμό του “Σκύρος, η δύναμή μας”. Πρόκειται για τον Κώστα Κοντομανώλη, απόφοιτο της Σχολής Μηχανικών του Πολεμικού Ναυτικού, παντρεμένο, πυροσβέστη αλλά και αθλητή. Δυστυχώς είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν μερικά χρόνια και πλέον οι συνθήκες της ζωής του έχουν αλλάξει. Τίποτα όμως δεν κατάφερε να μεταβάλει την εσωτερική του δύναμη, την αγάπη για ζωή, δημιουργία και το κοινό καλό.

Ο Γιάννης Ευγενικός μας συστήνει τον Κώστα Κοντομανώλη

« Για όλους τους συνεργάτες μου τρέφω δυνατά συναισθήματα , μας ενώνουν όνειρα και αγωνίες, αλλά για τον Κώστα Κοντομανώλη η χαρά μου είναι διπλή, γιατί αυτός και η σύζυγος του είναι πολύ πιο δυνατοί από εμένα. Ο θαυμασμός μου για αυτούς είναι απόλυτος. Ο μεγαλύτερος μαχητής της ζωής που έχω γνωρίσει».

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Κοντομανώλη στον συνδυασμό μας. Ο Κώστας έχει τελειώσει τη Σχολή Μηχανικών του Πολεμικού Ναυτικού. Αθλητής από μικρό παιδί και πυροσβέστης από το 2009. Το 2011 είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Αγαπάει το νησί μας και θέλει να ασχοληθεί με τα σημεία πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα στη Σκύρο. Με την ενεργή συμμετοχή συνανθρώπων μας, όπως ο Κώστας, θα κάνουμε το νησί μας πιο ανθρώπινο και πιο προσβάσιμο.”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!