Γιώργος Σπύρου νέες αιχμές στην Έλενα Βάκα – Τι είπε για την υποψήφια Δήμαρχο

Την άρνησή της να παρευρεθεί απόψε στον τηλεοπτικό σταθμό star κεντρικής Ελλάδας για το προγραμματισμένο debate μεταξύ Σπύρου – Βάκα – Τσιβίκα, σχολίασε σε ανάρτησή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος, αφήνοντας αιχμές για την πρόθεση της νυν δημάρχου.

Ενημερώνουμε τους φίλους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν στο star κεντρικής Ελλάδας στις 10 απόψε το βράδυ το debate μεταξύ Σπύρου – Βάκα – Τσιβίκα, ότι αυτό δεν θα γίνει ύστερα από απαίτηση της δημάρχου σήμερα το πρωί, για αναβολή λόγω κακών καιρικών συνθηκών.


Η απαίτηση αυτή έγινε δεκτή από τον τηλεοπτικό σταθμό παρά την δική μου διαθεσιμότητα και αντίρρηση, γιατί το debate, όπως και το τανγκό, δεν χορεύεται ποτέ από έναν και κυρίως χωρίς αυτόν που καλείται σε λογοδοσία γιa τα πεπραγμένα του.


Το ίδιο πρωί είχε προηγηθεί μια απίστευτη ταλαιπωρία των γονέων στη Χαλκίδα, οι οποίοι είχαν αφήσει τα παιδιά τους στα σχολεία, είχαν πάει στις δουλειές τους και στη συνέχεια ενημερώθηκαν και κλήθηκαν να τα ξαναπάρουν χωρίς λόγο και χωρίς πολλοί από αυτούς να έχουν εξασφαλίσει εναλλακτική, αφού ειδοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή.


Το ερώτημα είναι, δελτία καιρού και προβλέψεις δεν παρακολουθούν εκεί στον Δήμο;
Αξιολόγηση των προειδοποιήσεων του 112 δεν κάνουν απο το βράδυ;
Ξυπνάνε το πρωί και βγάζουν το κεφάλι από το παράθυρο για να δούνε τον καιρό;
Και τι σχέση μπορεί να έχει η πρωινή μπόρα με την τηλεοπτική εκπομπή απόψε το βράδυ;
Μάλλον η σύγχυση έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!