Γ. Σπύρου: Επιμένουμε στη διαχείριση των βιομηχανικών αποβλήτων της βιομηχανικής ζώνης Οινοφύτων/ Τανάγρας /Θηβών μέσα σε αυτή περιοχή

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ συμμετείχε διαδικτυακά ο Γιώργος Σπύρου και επέμεινε στην θέση του πως πρέπει να γίνει διαχείριση των βιομηχανικών αποβλήτων της βιομηχανικής ζώνης Οινοφύτων/ Τανάγρας /Θηβών μέσα σε αυτή και για αυτή τη βιομηχανική περιοχή, αλλά όχι για το σύνολο της επικράτειας.

Αναλυτικά η δήλωσή του

Εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα κατά της επιχειρούμενης εγκατάστασης μονάδας διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων έξω από τη βιομηχανική περιοχή στο όριο των δήμων Τανάγρας και Χαλκιδέων.

Επιμένουμε ότι πρέπει να γίνει διαχείριση των βιομηχανικών αποβλήτων της βιομηχανικής ζώνης Οινοφύτων/ Τανάγρας /Θηβών μέσα σε αυτή και για αυτή τη βιομηχανική περιοχή, αλλά όχι για το σύνολο της επικράτειας.

Ενημερώσαμε το Δ.Σ. της ΠΕΔ για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του Δήμου Χαλκιδέων που θα επιδιώξουμε να συζητηθούν εκτενώς στο επόμενο Συμβούλιο.

Τέλος είναι τιμητικός ο διορισμός μου από την ΠΕΔ ως μέλους της Περιφερειακής Επιτροπής Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας, θέση από την οποία δεσμεύομαι να συμβάλλω θετικά στην αειφόρο ανάπτυξη της Περιφέρειας της Στερεάς και των δήμων της Εύβοιας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!