Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Δημοτικές εκλογές 2023 -Οι Βροντάτσηδες- Οι Φουρτουνάτσηδες και το δηλητήριο Μπαράκου-Θωμά ή Θωμά-Μπαράκου

Της Μαρίας Καράπα

Σκηνές από την ελληνική ταινία “Η νεράιδα και το παλικάρι” διαδραματίζονται στο δήμο που έχουν γίνει από δυο χωριά χωριάτες οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Οι φουρτούνες είναι μεγάλες για τους υποψήφιους ένθεν κακείθεν ενώ βροντούν οι καταγγελίες για το ποιος είναι ο πιο ή μη νόμιμος. Αν στην ταινία τελικά μόνιασαν με το δηλητήριο που δεν το ήπιε η Βουγιουκλάκη, εδώ ούτε νεράιδα ούτε παλικάρι υπάρχει.

Μόνο δηλητήριο που όσο περνούν οι μέρες φαρμακώνεται κόσμος και κοσμάκης. Το evia online θα καταγράφει τα δεδομένα στον δήμο που δεν θυμίζει την ελληνική ταινία με το Happy End, αλλά παραπέμπει σε βεντέτα που καλά κρατεί.

Όσον αφορά τον Νίκο Μπαράκο τον έχω συναντήσει μία φορά μετά από παράκληση φίλης του συνδυασμού του εδώ και μήνες για το ενδεχόμενο να διαφημιστεί. Τελικά δεν τελεσφόρησε η προσπάθεια της φίλης του συνδυασμού.

¨Οσον αφορά τον Δημήτρη Θωμά. Μία επίσης πολιτική φίλη του μου ζήτησε να συναντηθώ μαζί του για το ενδεχόμενο διαφημιστικής συνεργασίας. Έγιναν κάποια τηλέφωνα. Δεν κολλούσαν τα προγράμματά μας και η συνάντηση δεν έγινε ποτέ. Αυτά γιατί εμείς δεν κρύβουμε τίποτα. ¨Όπως δεν κρύβω την ανησυχία μου για το τι μέλλει γενέσθαι γιατί από τον Δήμο έλκω την καταγωγή μου και έχω πολλούς συγγενείς. Κατάγομαι πάππου προς πάππου από το Αυλωνάρι. Επομένως με ενδιαφέρει σφόδρα το τι μέλλει γενέσθαι. Γι αυτό θα είμαστε με την αλήθεια την κανονική και όχι την υστερόβουλη και τσεκουράτοι βεβαίως βεβαίως… Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε ….

ΥΓ. Αυτό το ενδεχόμενο Debate μεταξύ των δύο εφόσον γίνει ελπίζω να μην τελειώσει πριν της ώρας του…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!