Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Τους εκπροσώπους στην Γ.Σ. της ΠΕΔ εξέλεξε το Δ.Σ. – Ποιοι ορίστηκαν στα Δ.Σ. του Ινστιτούτου «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» και της ΔΕΥΑΚΑ


Τους εκπροσώπους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο στη χθεσινή συνεδρίαση.
Εκτός από τον Δήμαρχο Νίκο Μπαράκο που συμμετέχει λόγω ιδιότητας , εκλέχτηκαν από την παράταξη του οι Παναγιώτης Δήμου, Νίκος Μαστροκώστας και Κώστας Δημάς.

Από την παράταξη του Δημήτρη Θωμά εκλέχτηκε η Μαργαρίτα Μέξη, με αναπληρώτρια την Αλεξάνδρα Θαλασσινού ενώ ο Κώστας Κέκης εξελέγη ο ίδιος ως εκπρόσωπος της παράταξής του.

Επίσης, ορίστηκε ομόφωνα εκπρόσωπος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στη Γενική Συνέλευση του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ο δήμαρχος Νίκος Μπαράκος με αναπληρωτή τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Μαστροκώστα.

Ορίστηκαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τεκμηρίωσης Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου», αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚΑ.

Στο Ινστιτούτο «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου»από την παράταξη του Νίκου Μπαράκου εκπροσωπούν: ως πρόεδρος ο δήμαρχος, αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος (Αργύρης Πάφρας), καθώς και οι Βασίλης Φαληρέας (Νίκος Κόκκος) και Γιώργος Ζέρβας (Κώστας Δημάς). Από την παράταξη του Δημήτρη Θωμά ορίστηκαν οι Αρετή Μπάτσα (Τάσος Βλάχος) και ο Βασίλης Χριστόπουλος (Δημήτρης Θωμάς).

Στο Δ.Σ. θα συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης Αντώνης Ρούσσος (Μαρία Χαρτσα) και οι πολίτες Ρούλα Κεχρή (Νίνα Γαλάνη) και Σούλα Χονδρονικόλα (Βασίλης Μάστορης)

Για το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚΑ νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Νίκος Μπαράκος. Από την παράταξη του ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιώργος Παπαδιόχος (Γιώργος Στρουμπούλης), Κώστας Δημάς (Αργύρης Πάφρας), Γιώργος Κότσαρης (Γιώργος Παπουτσής) και Νίκος Μαστροκώστας (Χρήστος Σαμαράς). Από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ορίστηκαν οι Δημήτρης Θωμάς (Αλεξάνδρα Θαλασσινού) και Μαργαρίτα Μέξη (Τάσος Βλάχος).

Επίσης, στο Δ.Σ. θα συμμετέχουν: ως εκπρόσωπος των εργαζομένων ο Λουκάς Παρασκευάς (Γιώργος Αμπελιώτης), από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αλιβερίου η Βάνα Φρυγανιώτη (Κώστας Μακρύγιαννης) και οι δυο δημότες Νίκος Καραγιάννης (Απόστολος Γκούμας) και Κωνσταντίνος Μπόκαρης (Αναστάσιος Νικολάου).

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!