Δήμος Χαλκιδέων: Νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Γιώργο Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:


Η Κωνσταντίνα Καρλή είναι Γενικός Ιατρός και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στο κέντρο της Χαλκίδας. Η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής είναι η καρδιά της φροντίδας υγείας, αφορά τους πολίτες μιας κοινότητας στο σύνολο της, είτε νοσούν είτε όχι. Η επιθυμία της να ασχοληθεί με τα κοινά πηγάζει από την ανάγκη της προσφοράς στους συμπολίτες της και το όραμα της να αποκτήσει η πόλη τις σωστές βάσειςσε δημοτικά ιατρεία με τις κατάλληλες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες και ουσιαστική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, καθώς και την ανάπτυξη ενός κοινωνικού μηχανισμού που θα εξασφαλίζει σε κάθε άτομο ένα βιοτικό επίπεδο για τη διατήρηση της ψυχοσωματικής του υγείας του.


Ο Απόστολος Μαρίνης είναι πατέρας τριών παιδιών, κάτοικος Καλοχωρίου –Παντειχίου και απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη διάρκεια της 40ετούς θητείας του στην Ελληνική Αστυνομία υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες της Αττικής σε διάφορες θέσεις και βαθμούς, στην Ασφάλεια Προστασίας Επισήμων, ως προϊστάμενος στην Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων σε επιτελική θέση καθώς και στην Δ/νση Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής από όπου και αποστρατεύτηκε. Επί σειρά ετών κατά την ενεργό υπηρεσία του ανάπτυξε συνδικαλιστική δράση σε σωματείο της ΕΛ.ΑΣ του Νομού Αττικής και μετά την αποστράτευση του είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας. Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό σύλλογο Καλοχωρίου, υλοποιώντας δράσεις πολιτιστικού, περιβαλλοντικού& ιστορικού περιεχομένου. Στόχος της συμμετοχής του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές είναι μέσω της συλλογική μας δράσης να επιλυθούν σοβαρά ζητήματα του τόπου μας ώστε ΑΜΕΣΑ να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών μας.


Ο Αναστάσιος (Τάσος) Μπιτζάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Εργάζεται στον ΔΟΠΠΑΧ του Δήμου Χαλκιδέων. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Χαλκίδας. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με εθελοντικές δράσεις και με τον αθλητισμό. Το έναυσμα για την ενεργό συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση προέκυψε από την ανάγκη να αναδειχτούν νέοι άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, σε ένα δημοκρατικό – ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης, όπου θα κυριαρχεί ο διάλογος και η συλλογικότητα. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

- Διαφήμιση -

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!